ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

 

       Ως γνωστόν η Αθλητική Ένωση Λεχαινών διατηρεί τμήμα Τοξοβολίας με παρουσία τόσο σε τοπικές όσο και σε πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα, αποκομίζοντας πολλές και καλές διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

      Η παρουσία του τμήματος στα αθλητικά δρώμενα έχει αποτέλεσμα την αναγνώριση την ανάπτυξη και την προσέλευση πολλών νέων μελών καθότι όπως γνωρίζουμε η τοξοβολία δεν έχει όρια και απευθύνετε  σε όλες της ηλικίες.

      Το τμήμα στηρίζετε καθαρά στο μεράκι και το πάθος ατόμων του συλλόγου που από την δημιουργία του το 2006 έως και σήμερα έχουν κατορθώσει να το αναδείξουν σε ένα από τα καλύτερα τμήματα τοξοβολίας ανά την Ελλάδα, κατακτώντας πρωτιές και αναδεικνύοντας αθλητές στον χώρο.

      Μέσα στα πλαίσια όλων των παραπάνω και με γνώμονα την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην περιοχή μας διοργανώνει έναν επίσημο αγώνα  με την ονομασία                  <<  ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ >>. Στην εν λόγω διοργάνωση θα συμμετάσχουν 12 περίπου σύλλογοι από όλη την Πελοπόννησο με την παρουσία 100-150 αθλητών.

     Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 07/07/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης GREENCAMPστα Λεχαινά της οποίας την διεύθυνση ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παραχώρηση του χώρου.

     Η εν λόγω διοργάνωση θα γίνει υπο την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ) με την παρουσία του προέδρου της Δρ. Συναδινού  Πέτρου. Υπεύθυνος διοργάνωσης θα είναι ο διορισμένος από την Ομοσπονδία για την ανάπτυξη και το αγωνιστικό πρόγραμμα του νομού Ηλείας ο κ. Περμαθούλης  Ιωάννης σε συνεργασία με τον κ. Παναγόπουλο Αλέξιο.

     Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ευελπιστούμε την παρουσία όσον το δυνατόν περισσοτέρων φιλάθλων

     Το πρόγραμμα  θα καταρτίζετε ως εξής:

·         09:00 π. μ. πέρας άφιξης Συλλόγων &  Αθλητών

·         09:00 - 09:30  π. μ.  έλεγχος εξοπλισμού από τους κριτές του Αγώνα

·         09:30 – 10:00 π. μ.  δοκιμαστικές βολές Αθλητών

·         10:00 π. μ. έναρξη του Αγώνα